Haber : Başarınız Hayırlı Olsun Fakültemize Hoş Geldiniz
8 Ağustos 2017 Salı

Sevgili Gençler Fakültemize Hepiniz Hoşgeldiniz,

Büyük emek harcayarak 12 yıllık eğitim hayatınızı tamamladınız. Üniversiteli genç olmak arzusuyla ve gayretlerinizle Fakültemizi kazandınız, bunun için sizleri tebrik ediyorum. Bugünden itibaren Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ailesinin bir ferdi oluyorsunuz. Sizlerle bir olmaktan ve birlikte yol almaktan onur duyacağımızı bildiririm.

İnanıyorum ki Fakültemizin genç ve dinamik kadrolarının rehberliğinde yarınları inşa yarınları inşa edeceksınız. Bilimsel, kültürel, sanatsal, sosyal ve sportif faaliyetleri birlikte yürüteceksiniz. Sizleri yetiştiren ve sizleri canından çok seven ailelerinize ve öğretmenlerinize müteşekkiriz.

Hepinize Üniversite hayatınızın hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.

Prof. Dr. Süleyman ÇİĞDEM

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi