Duyuru : Tarım İl Müdürü Karabulut ve Ziraat Odası Başkanı Yıldırımtepe’den Rektörlüğümüze Ziyaret
23/جمادى الثانية/1438

Bayburt Tarım İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve beraberindeki heyet ile birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Tarım İl Müdürü Karabulut, Oda Başkanı Yıldırımtepe, Rektör Coşkun’un son dönemde Bayburt Üniversitesi ile birlikte yaptıkları tarımsal alandaki projelere katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun’u ziyaret ederek bir süre görüşen Tarım İl Müdürü Karabulut, Oda Başkanı Yıldırımtepe ve beraberindeki heyet, Rektör Coşkun’a görevinde başarılar diledi. Rektör Coşkun ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek konuklarına teşekkür etti.